woensdag 2 juli 2014

juli...

Zo! Dat is al weer een tijdje geleden sinds ik mijn laatste blog schreef!

Vorige maand won ik bij Chris van Pure by me een poster naar wens. Ik koos voor slaap kindje slaap voor de kamer van mijn zoontje. Binnenkort laat ik jullie deze zien.

Over die kleine gesproken....dat gaat hard de laatste tijd! Inmiddels zit hij voor op de fiets, kruipt hij het hele huis door en zijn de eerste 'ik-wil-staan' pogingen ook ondernomen. Dit is op en top genieten!

In de tuin komt weer van alles boven, binnenkort weer wat boeketjes en kransjes maken...blijft leuk om dat met bloemen uit eigen tuin te doen.


De appelboom heeft veel vruchten dit jaar. Vorig jaar was de oogst niet zo groot, maar dat wordt dit jaar ruimschoots goedgemaakt!


Het hout voor de overkapping ligt inmiddels achter het huis en van het weekend gaan we los! Door andere prioriteiten waren we hier nog niet aan toe gekomen, maar wat heb ik een zin om daar onder te zitten met een paar tijdschriften!

Ik zie dat tijdens mijn afwezigheid het aantal volgens via Google en Bloglovin blijft stijgen, welkom aan alle nieuwe volgers en leuk dat jullie mij willen volgen.

Fijne dag verder!

Groetjes, Pietrik