zondag 28 december 2014

verwarring

Ik geloof dat de uitslag van de give-away voor wat verwarring heeft gezorgd...Hannie, van de blog Huize Kipkakel heeft gewonnen en het jij...ja jij....was een linkje naar de blog van Hannie. Van verschillende lezers kreeg ik het adres doorgestuurd, maar ik kon helaas maar één pakketje weggeven....dus sorry daarvoor....


 Inmiddels zijn de kerstdagen weer voorbij en is mijn laatste week vakantie begonnen....begin januari begin ik aan mijn zwangerschapsverlof, dus ik ben nog wel een tijdje thuis...dubbel aftellen...eerst naar oud en nieuw en dan naar de dag dat we ons kindje welkom mogen heten in ons gezin.
  
 
De komende weken nog wel even drukte...naast dat de kerstspullen zo langzamerhand weer naar de zolder verdwijnen, moet de laatste hand nog worden gelegd aan de babykamer. Er staan ook nog twee workshops voor kinderfeestjes op de planning en nog wat andere leuke dingen.
 
Op 19 december mocht ik bij de Van der Heide groep in Kollum voor een afdeling een verrassingsworkshop' geven in steigerhout. De medewerkers wisten van niets en waren dan ook verrast dat ze op de eindejaarborrel nog even aan de bak moesten. Er werd op los gezaagd, geboord en gesjabloneerd, maar wat een leuke resultaten! Memoborden, wandborden, raamluiken, kapstokken een vogelhokje en zelfs bankjes! Het was een superleuke middag. 
Vooreerst wens ik jullie een goede jaarwisseling en heel veel liefde, geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar....tot volgende jaar!
 
 

Groetjes, Pietrik

17 opmerkingen:

 1. Ahhh...dat was wel een beetje sneu voor degenen die het anders hadden opgevat maar zoals je zegt, je kon het maar naar een persoon sturen.

  Wat zijn er gave dingen gemaakt van steigerhout!! Ziet er echt super uit. Dat was voor hun nog een hele leuke creatieve uitspatting, zo kort voor het eind van het jaar.

  Succes met de laatste weken van de zwangerschap. Dat 2015 voor jullie een heel mooi jaar mag worden, met als hoogtepunt de geboorte van jullie kindje.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was leuk voor de medewerkers van dat bedrijf dat ze op de oudejaarsborrel een workshop in steigerhout kregen. Konden ze nog even hun creativiteit botvieren.
  Ik wens je het allerbeste voor 2015, het wordt voor jullie een enerverend jaar, maar wel met een heerlijk vooruitzicht op nieuw leven.
  Groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh de laatste loodjes alweer voor jou..de tijd gaat echt veel te vlug..
  Ik heb Instagram en Facebook vaarwel gezegd en hoop dat ik nu wat meer bij jullie kan gaan buurten en reacties achter laten want foei,dat is echt heel dramatisch geweest de laatste tijd.
  De workshop is goed gelukt,mooie creaties zijn er gemaakt..

  Ik wens je een fantastisch verlof en een geweldig 2015 !!

  Lieve groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een fijne tijd voor jou en je gezin. Geniet van dit laatste stuk van je zwangerschap.
  Het kamertje ziet er al goed uit. En jouw puntjes op de i maken het helemaal af.
  Een fijne tijd en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor jullie een prachtig nieuwjaar en natuurlijk met een wolk van een baby.
  Veel geluk gewenst
  lieve groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, heerlijk thuis nog aan de slag en je voorbereiden op de komst van jullie tweed kindje.

  Je workshop zag er geslaagd uit, een goed einde van het jaar!!!

  Voor jou alle goeds voor 2015 samen met je gezin.

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het wordt voor jullie dus zeker een onvergetelijk jaar....
  Wat leuk zo'n workshop.

  Wens je een gezond en liefdevol nieuw jaar toe.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke workshop met mooie resultaten zeg!
  Hele fijne jaarwisseling gewenst en dat het nieuwe jaar maar veel moois mag brengen!

  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne jaarwisseling en voor jullie staat er een bijzonder jaar voor de deur....liefs van mij....x!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vervelend zo'n verwarring... hopelijk leverde het geen boze gezichten op! En jij ook alvast een hele fijne jaarwisseling!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je bent lekker bezig zeg en dat aan het eind toch wel van je zwangerschap...knap hoor! Lekker dat je nu geruime tijd vrij bent, lekker genieten! Ik wens je ook een fijne jaarwisseling en dan ..spannend hoor! In ieder geval al alle goeds gewenst voor het nbieuwe jaar met een bijzonder begin! Lieve groet, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hello,

  Fijn en gezond 2015!!


  Lieve groet,

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Pietrik, Nu lekker genieten met z,n allen van de komende weken. Nog even met zijn drietjes, fijne jaarwisseling en een heel gezond en gelukkig 2015. groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lekker genieten van je verlof ...Fijne jaarwisseling en een gezond en mooi 2015 ...rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Lieve Pietrick..♥
  Ten eerste een Happy♥ Gezond♥ Creatief♥ Nieuwjaar♥ 2015♥..;)
  Wat een prachtig onderwerp dat memo kapstok..heel leuk idee!!
  Wens jou ook een ontzettende leuke tijd met z'n drietjes want de laatste loodjes van je zwagerschap♥ breken aan ..dus word Genieten!!..;)
  Een Fijn creatief♥ weekend♥Liefs Gaby..♥x♥

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk blog .. Sil sjen as ik dy folgje kin via de tillefoan ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen