maandag 28 januari 2013

De 100e ! Groot nieuws en een give away

Hier is tie dan!!! Mijn 100e post! Aan het begin van het jaar heb ik al een jaaroverzicht gemaakt, dus daar ga ik jullie nu niet mee vervelen ;)

Ik wil jullie wel enorm bedanken voor alle medeleven, reacties, berichtjes, soms kaartjes of iets handgemaakt....superblij ben ik er mee!

Ook ben ik er achter gekomen dat de 'bloggemeenschap' een hechte gemeenschap is en dat er goed op elkaar gepast wordt in goede en in slechte tijden. Momenteel wil ik even stilstaan bij Karin en Henny...ik wens jullie kracht en sterkte.

Het grote nieuws dat ik bekend wil maken is dat wij in augustus ons kleine wondertje hopen te verwelkomen!! Ja, ja...wij zijn in blijde verwachting! Vanochtend hebben we weer een echo gehad en het lijkt prima met de kleine. We zijn natuurlijk supertrots!!!

Ik heb op Pinterest al wat ideetjes opgedaan voor de kinderkamer:
De originele bronnen staan op mijn boards:
http://pinterest.com/blomkjewenje/stars/
http://pinterest.com/blomkjewenje/nursery/ 
http://pinterest.com/blomkjewenje/kids-room/

Ik hou me altijd aanbevolen voor meer leuke inspiratiesites...

Omdat het de 100e is ga ik iets weggeven, het pakketje bestaat uit: 5 nostalgische kaarten, een zeephanger van Beaux Cadeaux, een geurzakje en een hartje met interieurparfum.

Hoe doe je mee?
 
1. laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee wilt doen (heb je geen google account, stuur me dan maar een mailtje op blomkjeenwenje@gmail.com)
2. ik zou het leuk vinden als je een linkje wilt plaatsen op je eigen blog
 
Op 1 maart maak ik bekend wie het pakketje heeft gewonnen.
 
Ik wens jullie een fijne week!
 

Groetjes, Pietrik

 
 

zondag 27 januari 2013

Hoekjes....

Gisteren sneeuwde het hier nog en nu komt de regen hier met bakken uit de hemel vallen. Ik denk dat het gebeurd is met het winterweer, maar gelukkig hebben we de foto's nog :)

Eigenlijk vind ik het niet zo erg dat de winter weer over is, ik kijk uit naar het voorjaar. Straks weer lekker in de tuin werken en kijken hoe alle bloemen weer hun kopjes boven de grond steken.

Vandaag weer een 'met de benen op tafeldag' , weer eventjes wat blogs bijlezen en ik bedenk me dat dit mijn 99e post is....de volgende zal de 100e zijn.....jeetje....al weer 100 posten verder. Ik wil natuurlijk wel dat dit een post met een 'tintje' wordt, dus ik zal eens na gaan denken over iets speciaals....

Gisteren wat in huis gerommeld en weer eens wat hoekjes gemaakt en foto's geschoten.

Een simpel windlichtje met kaarsje opgefleurd met een kantje...


 
Fijne zondag!
 

Groetjes, Pietrik


 

vrijdag 25 januari 2013

Winter

Allereerst een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie me hebben gevonden!
 

Wat levert de winter toch prachtige plaatjes op, hé? Deze week maakte ik een aantal foto's van/ in onze achtertuin....

 
Bedankt voor de tips met betrekking tot het niet kunnen uploaden van mijn foto's...ik weet niet of blogger ofzo iets aan de instellingen heeft gedaan, maar ik kan weer foto's via de 'normale' weg aan mijn posten toevoegen...
 
Ik wens jullie een heel fijn weekend!
 

Groetjes, Pietrik

 

dinsdag 22 januari 2013

bloembollen, kaarsjes en brocante bakvormpjes

Een tijdje terug kocht ik bij Miranda van 't schuurtje oude brocante bakvormpjes. Deze kregen een plekje in de grote glazen pot op de eettafel. Ik haalde er nu een stel uit en zette er  bloembolletjes en  waxinelichtjes in. Het staat zo gezellig!


 
Ik wil jullie bedanken voor de felicitaties voor de geboorte van mijn neefje, hij doet het ontzettend goed ~spreekt een trotse tante ~
 
Zie net dat ik de belangrijkste foto van mijn vorige post (de titel) vergeten ben, ha ha! Hier istie:
 

Fijne avond!
 

Groetjes, Pietrik

 

zondag 20 januari 2013

Tulpen onder de stolp

Zo! Daar ben ik weer even! Vandaag zal ik de blogleeslijst weer eens langslopen om jullie te bezoeken. Ik denk niet dat ik het ga redden om van de laatste weken alles bij te lezen, maar komt vast weer een tijd dat ik jullie allemaal regelmatig ga bezoeken. Voor nu slokt de studie al mijn vrije tijd op. Vandaag bewust een dagje 'vrij' genomen, nog een maandje en dan wordt het ietsje rustiger. Nou ja...de laatste loodjes, hé?Deze week nog prachtig nieuws!!! Mijn zusje is bevallen van een prachtige, gezonde zoon. Elke dag wordt hij even met een bezoekje vereerd ♥ wat kun je toch verliefd zijn op zo'n klein wonder, prachtig!


Blogger geeft nog steeds problemen met het toevoegen van foto's...erg vervelend dat ik eerst alles moet uploaden voordat ik het bij mijn blogpost kan plaatsen. Misschien is er iemand die een ander trucje weet?

 
De voorjaarsbollen binnen zijn inmiddels uitgebloeid en hebben plaats gemaakt voor roze tulpen. Deze sieren het hele huis. Ik heb ook een paar kleine vaasjes gevuld met tulpen en deze onder de stolp gezet.

Fijne zondag!

Groetjes, Pietrik


 

zaterdag 12 januari 2013

 
Het is weer lekker druk....
 

Ik kom even langs om jullie een fijn weekend te wensen!
 

Groetjes, Pietrik

 

vrijdag 4 januari 2013

oma's stoel

Zo...de kop is er af! Het nieuwe jaar is begonnen. Ik wens jullie allemaal een liefdevol, gelukkig, maar bovenal gezond nieuwjaar!

Momenteel wat probleempjes met blogger, ik kon geen foto's uploaden vanuit mijn afbeeldingen :(
Ik heb dit opgelost door mijn foto's vanuit Picasa te uploaden naar een webalbum, op deze manier kan ik in ieder geval foto's plaatsen.

De kerstspullen hebben al weer de benedenverdieping verlaten en inmiddels staan er diverse bloembollen in huis en tuin.

 Bloembolletjes op de etagére
 
 
En emaille schaaltjes gevuld met hyacinten

 
 


De eerste bollen komen binnen een week al uit....
 
De sidetable is opnieuw gedecoreerd. Aan het luik hangt de mooie krans die ik kreeg via de groepsknuffel, hij staat er prachtig bij!
 
 
 
 
Nieuwjaarsdag waren we bij mijn oom en hij had nieuwe stoelen gekocht, er was een stoel die hij naar het stort wilde brengen....houten stoelen naar het stort? Dat gaat dus mooi niet gebeuren! Mijn oma zat vroeger altijd in deze stoel en hij is best nog stevig. Ik heb hem meegenomen, want ik vind hem erg mooi. Een lik verf en wat nieuwe kussens gaan deze stoel een hele andere look geven, maar het blijft oma's stoel! Wordt vervolgd....
 

 
 
 Fijn weekend!
 

Groetjes, Pietrik