donderdag 31 oktober 2013

Studio 8 Lifestyle winkel

Vanochtend is Bauke Theun voor het eerst naar de gastouder geweest en hij heeft het prima naar zijn zin gehad. Moeders hoefde niet eens te huilen (ha ha) en de ochtend was zo maar om...ging hartstikke goed :). Hij was de rest van de dag wel een beetje van slag, maar het was natuurlijk ook allemaal nieuw voor hem. Lekker in bad gedaan en vroeg naar bed....

Dinsdag waren we dus bij Studio 8 in Leeuwarden. Op de huis en tuinbeurs, die in maart in Leeuwarden was, ontmoette ik Debby van der Henne. Debby is interieurstyliste (en geeft ook workshops) en vertelde me dat ze dit jaar een winkel ging openen in Leeuwarden. Ik beloofde langs te komen en al heeft het even geduurd, dinsdag was het dan zover.


Studio 8 voert exclusieve merken als;  Pimps and Pearls, Zacc, Pillah, rozekelim, Hester B. Serax, Bob, Beachbumb en Puur zeep en wat zag het er allemaal verzorgd uit...De winkel is een afspiegeling van Debby zelf.

Pimps and Pearls
Debby probeert ook elke week een nieuwe spreuk op het bord achter de toonbank te zetten...wel eentje waar ze zelf achter staat....Deze week staat er....volg je hart, dat klopt!....

 
 
Hieronder wat sfeerplaatjes van de winkel...
 

 
Wat een leuke winkel! En laat studio 8 nou nét meedoen met de leukste winkelverkiezing van Friesland!!! Er kan tot 10 november gestemd worden...willen jullie op Studio 8 stemmen? Dat kan via ~ Deze link ~ . Namens Debby bedankt! O, ja.. Studio 8 heeft een webwinkel op Facebook           ~ Studio 8 ~

Vanochtend de laatste hand gelegd aan mijn kaartenblog, neem gerust een kijkje..de kerstkaarten staan online: Kaartenblog

Fijne avond!

Groetjes, Pietrik

 

10 opmerkingen:

 1. Fijn dat Bauke Theun het naar zijn zin heeft gehad en jij je ook hebt vermaakt! Wat een sfeervolle winkel. gevuld met prachtige spullen.

  Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal vergeten... je kaarten zijn prachtig, dat wordt vast een succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingen allemaal: de woonwinkel, de kaarten en natuurlijk het feit dat het goed ging met je kleine man bij de gastouder! Lekker zo even tijd voor jezelf?
  Groeten, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen allemaal: de woonwinkel, de kaarten en natuurlijk het feit dat het goed ging met je kleine man bij de gastouder! Lekker zo even tijd voor jezelf?
  Groeten, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijn gevoel zal dat geven, om te weten dat Bauke Teun het naar zijn zin heeft gehad. Maakt de overgang toch net wat prettiger.
  En je hebt je tijd goed én leuk benut. Het lijkt me een heerlijke winkel om even rond te snuffelen. Ik zag heel wat leuke items voorbij komen...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh wat een leuke winkel! Waar zit deze? De kaarten in de standaard ken ik, die heb ik zelf ook! Komen van een kennis uit ons dorp :)

  Wil er graag eens kijken! Wie weet tref ik je er nog eens :)

  Liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een sfeervolle winkel zeg.. Fijn dat Bauke Teun het naar zijn zin heeft gehad. Een hele geruststelling he?
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De winkel ziet er leuk uit ! En je kaartenblog trouwens ook.

  Liefs Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er prachtig uit zeg die winkel, kon ik maar even een kijkje nemen.
  Fijn joh dat het zo goed ging met je zoon bij de gastouder.
  Het is toch best wel spannend om je jochie achter te laten.
  Een lekkere geruststelling voor moeders hartje, hihi
  Bedankt voor je meeleven.
  Liefs gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach, nou vind het knap hoor dat je geen traantje weggepikt heb. Het lijkt mij erg moeilijk je kleintje achter te laten.
  Maar het hoort er wel bij. Fijn dat het goed is gegaan!

  Groetjes Wilianne

  BeantwoordenVerwijderen