donderdag 30 augustus 2012

Van uitstel komt....

In dit geval geen afstel...de garage staat vol...propvol! Waar komen die spullen toch allemaal vandaan? Hoeveel kan een mens verzamelen? Ik heb jullie mijn knutselschuur al eens laten zien, een lekkere plek waar ik vrij kon freubelen..helaas is het daar (nog) niet van gekomen...in het schuurtje waar het voor bedoelt was tenminste, ik kon er bijna niet eens lopen. Er stond een grote linnenkast (die stond er al toen we het huis kochten) en eigenlijk kon ik daar behalve mijn vazen en bloemen die ik wilde drogen helemaal niets in kwijt. Dus....kast op Markplaats gezet (hij is verkocht, maar moet alleen nog opgehaald worden) en uitmesten maar. Ik heb het hele schuurtje leeggehaald, schoongemaakt en de muren gesausd. Momenteel ben ik druk bezig met het sorteren en opnieuw indelen van het schuurtje.....wat een karwei! Wellicht zie je van de week op Marktplaats wel weer wat spullen van mij voorbijkomen ;)

Nee...echt? Komt dit er echt ALLEMAAL uit?

 
 Ook wil ik natuurlijk graag deze week mijn huis nog uitsoppen en de tuin in....ik ben al begonnen met het snoeien van de lavendel. Waar je dan weer de mooiste decoraties mee kan maken...hier lavendel verpakt in oude Franse kranten, versierd met touw, kant en sleuteltjes/ ornamentjes...


 
Nog wat bloemen uit eigen tuin in een vaasje...
 
Deze week gezellig een logeetje..mijn nichtje van acht is hier eem paar dagen en gaat vanavond weer naar huis. Zij knutselt (ook) graag, dus we vermaken ons prima!
 
Ook ben ik, in navolging van Rosita http://awesomelivingrosita.blogspot.nl/ een facebookpagina gestart. Hier wil ik met regelmaat leuke tips, foto's enz. gaan delen. Neem gerust een kijkje, mijn banner staat rechts op de blog.
 
Zondag maak ik de winnaar van de give-away bekend! Je hebt dus nog een paar dagen om mee te doen.
 

Groetjes, Pietrik

 
 

12 opmerkingen:

 1. Zo Pietrik, jij hebt veel spulletjes, dat zal een aardige klus zijn om te doen, of gewoon zien als een uitdaging ;-)

  Ik ben wel benieuwd hoe je knutselschuur er uit komt te zien, lijkt me heerlijk om een eigen plek te hebben waar je ook alles kunt laten liggen om de volgende keer weer verder te gaan.

  Ik vind je fruitkistjes wel heel erg mooi, zo samen met de lavendel.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat kan een mens een spullen verzamelen he hier zit er nog een. Ik vind ook zoveel dingen leuk, maar in de vakantie al afgesproken als we terug komen aan de slag. Wij gaan een grote garage sale houden maar omdat de weg hier opgebroken is moeten we daar nog ff mee wachten. Je lavendel zakjes zijn erg leuk, succes met je knutselhok en de garage maar het komt allemaal goed ff doorbijten.

  Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind die lavendel prachtig verpakt!! en wat kan een mens toch verzamelen...:-)
  lieve groet jenneke
  mocht je zin hebben in mijn give away
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2012/08/creations-and-stuff-2e-give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, hou op hihi, moet je hier eens op zolder kijken! Ik ga er een keer mee op een vlooienmarkt staan, maar dat roep ik al maanden alleen komt het er niet van! En daar wordt de voorraad bepaald niet kleiner van :)!

  Succes! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een verzameling...ha ha, je bewaart van alles maar dan komt de dag dat je ervan af wilt...
  Je lavendel is mooi en heerlijk om te gebruiken...
  Geniet van het uitzoeken en sorteren.

  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie een hoop moois bij je,maar snap het niet helemaal,je tekst is te klein voor mij,jaja heb wel een bril op mijn neus,maar dit is zo dichtbij elkaar,dat het een vlak word,dat had ik van de week ook al haha,fijne avond,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je lekker druk, Pietrik!
  En als je wat bewaard, dan heb je wat! Totdat het teveel wordt. Meestal probeer ik dat te voorkomen. Ik heb 2 omruilplanken zodat ik decoratie in huis kan omruilen. Als er dingen zijn waar ik helemaal niet meer naar taal, dan gaan ze eruit. Zo probeer ik het in te perken.
  Je lavendeldecoratie is mooi! Ik moet er van niezen.
  En zo'n logeetje om je heen is toch ook gezellig?
  Geniet ervan!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. de energie spat van je post af!! en wat heb je de lavendel mooi verpakt!! mijn nichtje is ook net wezen logeren, zo gezellig:)

  succes met opruimen!
  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,

  Nee ik bewaar niets!!
  Opruimen geeft ruimte in je hoofd!
  Wat een geweldige zakjes lavendel!!

  Lieve groet,

  Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo jij bent weer goed bezig geweest :-)
  Wat een klus maar dan heb je ook wat!

  Fijn weekend
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. JE BENT NOG AL DRUK!!

  MAAR ALS DAT ALLEMAAL GEDAAN IS HEB WEER EEN VOLDAAN GEVOEL.

  FIJNE DAG,

  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik bewaar ook werkelijk alles want je weet maar nooit....Ik ben nu bezig de kelder aan het uitmesten....ik kom weer dingen tegen waarvan ik al niet meer wist dat ik ze had!
  Zo leuk die lavendelzakjes!
  Fijn weekend en groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen